Mina kurser

 

KasiaYoga-justynajaworska-20

Fot. Justyna Jaworska

Jag undervisar numera på YogaDevi (Kungsholmen)  (www.yogadevi.se) och på Yoga i Saltis i Saltsjöbaden (www.yogaisaltis.se).

 

Hatha Vinyasa Flow med Katarina på Yoga i Saltis www.yogaisaltis.se

 

Kursstart: 15 augusti

18 veckors kurs (terminens sista klass 13 december, uppehåll veckan 44, den 31 oktober)

Tisdagar, 19.15 – 20.45, 90 minuter
Pris:
 3060 kr

Early bird pris (anmälan och betalning senast den 1 augusti) 2850 kr
(Obs! Det finns också möjlighet att anmäla sig till kursen från och med den 5 september, priset för 16 veckors kurs blir då 2720 SEK)

 

Lärare: Katarina Tubylewicz
Nivå: För dig som redan praktiserat yoga minst en termin.

Hatha flow är en flödande teknik som bygger på klassiska hathayoga positioner. Vi är inte bundna till något fast serie rörelser men vi inkluderar alltid solhälsningarna som värmer upp kroppen och lär oss att synkronisera andning med rörelser. Detta grundläggade fokus på andning och rörelse hålls genom hela klassen som startar mjukt för att sen bli dynamisk. Vi öppnar, stärker och balanserar kroppen och sinnet.

Övriga yogapriser för Katarinas klasser:

 

Drop in: 200 kr
Privat yogaträning 

90 min

1 gång 1500 SEK
3ggr: 3300 SEK

 

Min önskan är att dela med mig av yogans helande kraft och jag tycker att yogarummet är en plats där vi kan nå den viktiga insikten om alltings och allas sammankoppling.
I min undervisning lyfter jag fram betydelsen av andningen samt försöker få mina elever att hitta fokus och tålamod och bli mer självständiga i sin praktik – men också våga prova nya saker.